Om mig

Jeg hedder Cecilie og er mor til Arthur og Theodor (hence the name). 

 

For fire år siden arvede jeg en gammel symaskine, og da det gik op for mig, at jeg sagtens kunne huske tricksne fra min barndoms syværelse, købte jeg mig også en overlocker. Nu er mine ungers tøjskabe fyldt af lækkert hjemmesyet tøj, så jeg er begyndt at sy til dine vidundere også. Hvis du synes, altså :) På sysiden er Art&Theo bare en lille hobbybiks. Jeg syer, når jeg har lyst og sætter tøjet til salg hér i den rækkefølge, jeg nu når til det. Keeping it simple. 

 

Men Art&Theo er også en stofbutik. Jeg har fundet så meget lækkert GOTS-certificeret stof hos forhandlere primært i Skandinavien, der ligesom jeg sætter pris på rigtigt godt, økologisk og farverigt stof, som er er produceret under gode vilkår. Da jeg selv syer tøj til mine unger, ved jeg, hvor glad man bliver af kvalitets-stof med personlighed, og at det er pengene værd. Det skal du også have glæde af. 

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv til endelig mig på facebookkontaktsiden eller på e-mail. 

Det samme gælder selvfølgelig, hvis du modtager en vare, som du ikke er tilfreds med. Skriv til mig, så finder vi ud af det :)

Jeg har naturligvis 14 dages returret fra den dag, du har modtaget varen. Husk at give mig besked om returneringen indenfor tidsrammen, og at varen skal returneres ubrugt.

 

Vel mødt! 

 

 

 

Jeg tager forbehold for trykfejl.